Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ν.Δ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.»

Γράφει ο Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
«Ο θάνατός σου η ζωή μου», θα μπορούσε να λέγεται αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και έχει τις δικές του ιδιαίτερες ερμηνείες, για κάθε αντίπαλη πλευρά, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τα δικά της πολιτικά, οικονομικά και ηγετικά συμφέροντα, αλλά όχι την ίδια Ελλάδα και το λαό της, που κινδυνεύει να ξαναζήσει εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον τόπο.

 Τα μνημονιακά κόμματα της συγκυβέρνησης, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και μέχρι πρότινος η ΔΗΜΑΡ, εφαρμόζοντας τις άκρως εξοντωτικές, φασιστικές και εγκληματικές εντολές των ξένων τοκογλύφων και κυρίως της γερμανικής ηγεσίας, που άρχει της πλειονότητας των οικονομιών, των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάλαβαν εδώ και αρκετό καιρό ότι το πολιτικό τους μέλλον τελειώνει, αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές και δεν προβούν έγκαιρα σε «διορθωτικές κινήσεις», διότι ο σάκος των ψηφοφόρων τους άδειασε επικίνδυνα και κατά συνέπεια δεν θα βγαίνουν τα «κουκιά», για να συνεχίσουν το έργο τους...

Το κακό είναι, ότι ταυτόχρονα ο σάκος των αντιμνημονιακών κομμάτων γέμισε από τους ψηφοφόρους των συγκυβερνώντων και αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα και με κάθε τρόπο και ει δυνατόν να αντιστραφεί και να επιστρέψει, σε μεγαλύτερα μεγέθη από πριν, ώστε να πάμε σε «ήσυχες» εκλογές.

 Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, μιας και οι αρχηγοί τους είναι υποχρεωμένοι, επί υπογραφή, να συνεχίσουν να εφαρμόζουν το σκληρό και απάνθρωπο οικονομικό πρόγραμμα των δανειστών, ενάντια στο λαό, ώστε να διατηρηθούν πάση θυσία στο τιμόνι της χώρας και στο «άρμεγμα» των πολιτών...

Αφού ιεράρχησαν τους εχθρούς, επέλεξαν πρωτίστως τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ήταν ό άμεσος διεκδικητής της εξουσίας, καθότι ξεπερνούσε τακτικά τη ΝΔ στα ποσοστά των λαϊκών προτιμήσεων και παρά τις «κεδικόγλειες» προσπάθειες και τη «φιλότιμη» συνεισφορά των συνεργαζόμενων ΜΜΕ, κατάλαβαν ότι ήταν μάταιος κόπος, καθότι το σακί του Αλέξη γέμιζε συνεχώς από πασοκικούς και κυρίως αριστερούς, ψηφοφόρους, που δεν ήταν πλέον εύκολο να ξεγελάσει η Δεξιά ξεπερασμένη προπαγάνδα.

Κατόπιν στράφηκαν εναντίον των ΑΝ.ΕΛ., όχι γιατί ήταν η αμέσως ισχυρότερη πολιτική δύναμη, αλλά διότι, σαν νέος πολιτικός φορέας, που συστήθηκε από δεξιούς κυρίως ψηφοφόρους, θεωρήθηκε εύκολος στόχος, μιας και είχαν φροντίσει να εγκαταστήσουν στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής τους ομάδας, μερικούς «Δούρειους ίππους», οι οποίοι στη κατάλληλη στιγμή δραστηριοποιήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν κάποια μικρή ζημιά στους ΑΝ.ΕΛ. και περισσότερο όφελος στην Ν.Δ.

 Ο μέγας Ναπολέων όμως της συγκυβέρνησης, Ε. Βενιζέλος, διέβλεψε έγκαιρα, ότι εκείνος ο εχθρός που συνεχώς δυνάμωνε, παίρνοντας ταυτόχρονα και τους περισσότερους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, κυρίως της Ν.Δ. και ταυτόχρονα ήταν ο εν δυνάμει μέγιστος πολιτικός κίνδυνος για διάλυση της συγκυβέρνησης, ήταν η Χρυσή Αυγή.

 Επίσης, ο ίδιος πολιτικός, ως φύσει πονηρό και ραδιούργο μυαλό (καημένε Σαμαρά, τί σου ετοιμάζει.), επεδίωξε και ερεύνησε επισταμένως, με ποιο τρόπο, νομικό, συνταγματικό, ή .άλλον, ήταν δυνατόν να επιφέρει ισχυρό πλήγμα στο κόμμα του Μιχαλολιάκου και απλώς περίμενε να εμφανιστεί η ευκαιρία...

 Και αυτή δεν άργησε να φανεί, ούτε διέψευσε το ένστικτο, του λίαν ευτραφούς συνταγματολόγου.
 Τα γεγονότα, με τον άδικου χαμού του Π. Φύσσα, είναι γνωστά σε όλους και δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβουμε, πλην όμως πρέπει να τα αναλύσουμε και να δούμε πώς τα εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι...

Δεν είμαι υποστηρικτής της Χ.Α., κάθε άλλο, αλλά αυτό που συνέβη ενάντια σε εκλεγμένο κόμμα του κοινοβουλίου, με ότι κακό κι' ανάποδο κουβαλάει μέσα του, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και φανερώνει την αγωνία και τον τρόμο της συγκυβέρνησης, να μην χάσει τις επερχόμενες εκλογές, διότι αυτό είναι το σημαντικό και το ζητούμενο, για το οποίο πιθανότατα «θα κλάψουν μάνες...».
 Όλοι οι μηχανισμοί της συγκυβέρνησης και μη, κινητοποιήθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στη Χ.Α., αφού συνέπεσε, εκτός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και όλα τα άλλα κόμματα να επιθυμούν την εξόντωσή της, ευελπιστώντας σε κάποιο μικρό ή μεγάλο όφελος προσέλκυσης και προσεταιρισμού των ψηφοφόρων της.

 Ακόμα και ο ΛΑ.Ο.Σ ευελπιστεί, προκειμένου να διασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή...
 Τα κυβερνητικά τηλεοπτικά κανάλια οργίασαν, όπως και οι συνεργαζόμενες «φυλλάδες», σε τέτοιο βαθμό, που κι' αυτός ακόμη ο Γκαίμπελς θα τις ζήλευε και θα έμοιαζε δειλό μαθητούδι, μπροστά τους.

 «Βαθιά λαρύγγια» έδωσαν στοιχεία, έγιναν παρακολουθήσεις τηλεφώνων από ΕΥΠ, τραπεζικοί λογαριασμοί βουλευτών της Χ.Α. σε κοινή θέα, βρέθηκαν «γιάφκες» με τυφέκιο εκσφενδονισμού πλαστικών σφαιριδίων και κονταριών με ελληνικές σημαίες (είναι νέου τύπου γιάφκα.) και πολλά άλλα τέτοια φαιδρά.

Από κοντά κι' ο Δένδιας, διδασκόμενος από τα πασοκικά συστήματα και τα καμώματα του Π. Μπεγλίτη, κατηγορεί και υποπτεύεται κάθε ένστολο  στρατιωτικό ή αστυνομικό και δημιουργεί διαρκώς ενόχους, ακόμη και αυτούς που φέρουν στη στολή τους .την ένδοξη ελληνική σημαία!! Αιδώς Αργείοι...

 Διότι αν η Χ.Α. λογίζεται φασιστικό κόμμα και σωστά, τότε ποιος χαρακτηρισμός ταιριάζει στα κόμματα της συγκυβέρνησης, με τον τρόπο που διαχειρίζονται τη διακυβέρνηση της χώρας και του λαού της;

Αλλά ο Δένδιας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η εντολή από τα εσωτερικά και εξωτερικά αφεντικά του, ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική και έντονη, αλλιώς χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια:

Να εκλείψει πάση θυσία η Χρυσή Αυγή από προσώπου γης, ώστε να επιστρέψουν οι δεξιοί ψηφοφόροι στο σάκο της Ν.Δ., για να της φτάσουν τα «κουκιά», να ξανακερδίσει τις εκλογές και να ολοκληρώσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το ανολοκλήρωτο έργο που χάραξε ο .Γιωργάκης!!!
Κυρίως όμως, να μην χαλαρώσει στο ελάχιστο η καταπίεση των φτωχών στρωμάτων του ελληνικού λαού, όπως είπε και η Μέρκελ, για να πετύχει το πρόγραμμα και να πάρουμε την επόμενη δόση!!


Το αν θα πηδήξουν κι' άλλοι απελπισμένοι από τα μπαλκόνια στο κενό, αυτό λίγο απασχολεί Μέρκελ και Σαμαρά...

Υπάρχει όμως ένας αστάθμητος παράγοντας στην όλη υπόθεση. Ο βαθιά πληγωμένος ελληνικός λαός.

Και όπως μάθαμε κάποτε στα παλιά-καλά σχολεία, το πληγωμένο θηρίο είναι πολύ επικίνδυνο.

Απομένει να δούμε, αν θα εφαρμόσει το τμήμα εκείνο, του γνωστού στρατιωτικού εμβατήριου που λέει: Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου