Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους, δικαιώνουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και αποδεικνύουν περίτρανα τον πόλεμο λάσπης που του έχουν κηρύξει οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεκδότες.
To ΣΔΟΕ με έγγραφο του ειδικού γραμματέα Στυλιανού Στασινόπουλου από τις 3 Οκτωβρίου 2012 ξεκαθαρίζει ότι το όνομα του Πάνου Καμμένου ποτέ δεν έχει συμπεριληφθεί σε λίστα ελέγχου του ΣΔΟΕ.  Το θέμα αυτό παρουσιάστηκε εκτενώς από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένου με παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής στις 3/10/2012Εγγραφα του Υποθηκοφυλακείου Γαλαξιδίου και του Κτηματολογικού Γραφείου Ιτέας πιστοποιούν ότι δεν υπάρχει καμμία καταχωρημένη εγγραφή η πράξη στο όνομα του Πάνου Καμμένου στις υπηρεσίες αυτές.
Το πολυμελές πρωτοδικείο έκρινε αβάσιμη την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Kαμμένου για την υπόθεση των CDS και επιδίκασε να καταβάλει 20.000 ευρώ στον Αντρίκο Παπανδρέου για δικαστικά έξοδα.
Η προσπάθεια εμπλοκής του έγκριτου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη σε ψευδή δημοσιεύματα για δήθεν πολιτική συνεργασία του με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, η οποία έχει διαψευσθεί από τον Φεβρουάριο του 2013 με ανακοίνωση του Κινήματος, ήταν άλλη μια προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματος του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος που συστηματικά διαστρεβλώνει την αλήθεια με στόχο τον διασυρμό του Πάνου Καμμένου έχει καταδικαστεί και από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το σκεπτικό ότι «υιοθετεί αβασάνιστα τον εύκολο δρόμο των φημών».
Επισυνάπτονται όλα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου