Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΙΟ

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

Η χθεσινή συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ στη Θεσσαλονίκη, για την ομιλία του κ. Καρατζαφέρη στο Βελλίδιο, ήταν μια απλή συγκέντρωση  και καθόλου μεγαλειώδης, καθότι χρησιμοποιήθηκε μόνον η μισή αίθουσα του Βελλιδίου, ώστε να δείξει μεγάλη συμμετοχή λαού, αλλά δυστυχώς.

Οι συγκεντρωθέντες από όλη την Κεντρική Μακεδονία και όχι μόνον, δεν ήταν παρά άτομα της τρίτης ηλικίας, στην πλειοψηφία, καθώς και ελάχιστοι νεολαίοι, που όλοι τους φάνηκαν να είναι απληροφόρητοι για τις πραγματικές προ-θέσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ και συμπεραίνοντας από αυτά που είπε και λέει κατά καιρούς ο κ. Καρατζαφέρης, είναι οι εξής:
Δεν θέλει εκλογές, δηλαδή αυτό που ζητάνε και οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, διότι θα καταποντιστεί μαζί τους.

Σύμπραξη με την ΝΔ, πάσει θυσία, όπως ο ίδιος δηλώνει (ακόμη και σκάλες σκουπίζω, αν με καλέσουν στο «Μαξίμου»)έλεγε πρόσφατα, διότι νομίζει ότι θα είναι σκαλοπάτι αναρρίχησης στην Εξουσία... 

Δεν ζητάει ευθύνες από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τα Μνημόνια, παρά μόνον να τους συμβουλεύει σωστά. Όπως ο ίδιος είπε, βρισκόμενος στο ίδιο όχημα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θέλει «από το πίσω κάθισμα του οχήματος, να συμβουλεύει για διόρθωση πορείας, γιατί ο οδηγός (Α. Σαμαράς), κάνει πολλές στραβοτιμονιές...»

Δεν είπε λέξη για το όνομα της ΦΥΡΟΜ, διότι προφανώς συμφωνεί με τις θέσεις των Σαμαρά και Βενιζέλου.

Κατηγορεί τον Τσίπρα το ίδιο φανατικά με τη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, λες και ο Τσίπρας από μόνος του ανέβηκε στο 25% και η Χρυσή Αυγή στο 15%... Για τους ηθικούς, όμως αυτουργούς της ανόδου τους, κουβέντα.

Συνιστά και αυτός υπομονή στο λαό, όπως οι συγκυβερνώντες, η Τρόϊκα  και οι δανειστές μας.
Κατηγόρησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πιθανή συνεργασία με τον Τσίπρα, όταν ο ίδιος επιζητά την συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Τρόϊκα, έχοντας υπάρξει ο ίδιος και συνεργάτης  του Γ.Α.Π., αφού ψήφισε μαζί του την αρχή της καταστροφής της χώρας, δηλαδή το πρώτο Μνημόνιο (ο διορατικός.). 

Κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για ναζισμό, όταν οι μισοί περίπου πρώην βουλευτές του, ήταν πρώην χρυσαυγήτες και υποσχέθηκε, όταν έρθει στην Εξουσία, να διώξει τους λαθρομετανάστες εντός έξη (6) μηνών, δηλαδή όπως και η Χρυσή Αυγή, με το σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», που ακούστηκε χθες και του άρεσε.

Και τέλος, για τα Μνημόνια συνέστησε κάτι έξυπνες (;) λύσεις (;) και .υπομονή.
Άρα, σε τί διαφέρεις από τους συγκυβερνώντες και για πιο λόγο να σε ξαναψηφίσει ο ελληνικός λαός, μνημονιακέ κύριε Γιώργο Καρατζαφέρη;
Φτάνει πια η εξαπάτηση και η υποκρισία. ο απλός λαός κατάλαβε (;) πλέον τί παίζεται και περιμένει τις κάλπες και τότε, «θα κλάψουνε μανούλες» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου