Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΥΪΖ: Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος είναι ειδικός επιστήμων, ιατρός, ή ΑΜΕΑ;

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

Επί τέλους, καταρτίστηκε η λίστα, μετά από υπουργική απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, των 43 μόνιμων και μη αναστρέψιμων παθήσεων, των οποίων η διάρκεια της αναπηρίας καθορίζεται επ' αόριστον και δεν χρειάζεται οι πάσχοντες των παραπάνω ασθενειών και αναπηριών, από τούδε και στο εξής, να επαναξιολογηθούν από τις Υγειονομικές Επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Ειδικότερα, η κατάρτιση της λίστας πραγματοποιήθηκε από Ειδική Επιστημονική Επιτροπή (!) που συγκροτήθηκε μετά από απόφαση του κ. Βρούτση, την οποία συντόνιζε ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Π. Κοκκόρης και συμμετείχαν ειδικοί επιστήμονες και ιατροί καθώς και εκπρόσωποι των ατόμων με αναπηρία (ΑMEΑ).
Διαβάζοντας στο τέλος της λίστας των Παθήσεων με αναπηρία επ' αόριστον, τα ονόματα των μελών  της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, παρατηρήσαμε σαν πρώτο μέλος τον .Ροβέρτο Σπυρόπουλο και εύλογα διερωτάται κάποιος: Πώς εξηγείται να συμμετέχει στην εν λόγω Επιτροπή, ο πανταχού παρών πράσινος αρχισυνδικαλιστής, Ροβέρτος Σπυρόπουλος και με ποία ιδιότητα:
Του Ειδικού επιστήμονος;
Του ιατρού;
Του εκπροσώπου των ατόμων με αναπηρία (ΑΜΕΑ);
Η προφανής απάντηση είναι η τρίτη, διότι ο άνθρωπος αυτός, δεν είναι ούτε Ειδικός επιστήμονας, ούτε ιατρός (και κακώς ορίστηκε Διοικητής του ΙΚΑ, καθότι είναι «αγράμματος» σχεδόν, για τέτοια σοβαρή και υπεύθυνη θέση).  Απλά είναι ένας αδίστακτος αρχισυνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, με «γερές και δη παπανδρεϊκές πλάτες», που του επέτρεψαν να ορμάει όπου υπάρχει μάσα, χάψα και παχυλές αμοιβές, ακόμη και σε συμμετοχές Επιτροπών, εκτός αντικειμένου του, από όπου θα μπορεί να παίρνει για κάθε συμβούλιο, το  «κάτι τις» του, έτσι, για να συμπληρώσει το «πενιχρό» εισόδημά του, ώστε να μπορεί να κάνει γάμους στα παιδιά του της τάξεως κόστους 100.000 ευρώ, όταν ο ελληνικός λαός στενάζει υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων, στα οποία τον έριξαν αυτοί που κατά καιρούς έκαναν τον Ρ. Σπυρόπουλο, ελαφρά τη καρδία (;) σύμβουλο του πρωθυπουργού Γ.Α.Π., γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, γενικό γραμματέα του Υπ. Εργασίας, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τώρα τελευταία, Διοικητή του ΙΚΑ!!!  Με κάτι τέτοιους, πώς  να μην πάει το ΠΑΣΟΚ κατά Διαόλου.
Όλοι αυτοί που του εμπιστεύτηκαν αυτές τις θέσεις, πρέπει να είναι άτομα με νοητική αναπηρία ή όπως συνήθως λέγεται, άτομα με «ειδικές ανάγκες» (ΑΜΕΑ), ή να υπήρχαν άλλοι, σοσιαλιστικοί λόγοι.
Εγώ θα επιλέξω την ερμηνεία των ΑΜΕΑ , πρώτον για να δικαιολογήσω την συμμετοχή του σε αυτή την  Επιτροπή (όσο κι' αν ενοχλεί το Βαθύ ΠΑΣΟΚ) και δεύτερον, για να μην αναγκαστεί ο κ. Βρούτσης να δώσει εξηγήσεις, ή να αλλάξει τις απαιτούμενες ιδιότητες των μελών αυτής της Επιτροπής.
Στη περίπτωση όμως που επιμείνει να τον συμπεριλαμβάνει χωρίς εξηγήσεις, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά, ότι το κουμάντο στη συγκυβέρνηση το κάνει ο Ε. Βενιζέλος και όχι ο Α. Σαμαράς.
Άλλωστε θα περιγράφεται και μέσα στο «προγαμιαίο συμβόλαιο» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν θα πειραχθούν οι ημέτεροι που θεωρούνται οι «πυλώνες» της τότε σοσιαλιστικής επικράτησης.
Και συ καημένε συνταξιούχε, αγόρασε ληγμένες τροφές για να φας, ή ψάξε στα κοντινά σκουπίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου