Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Στην πρόσφατη συνέντευξή του, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, παραδέχθηκε τη δυνατότητα των δανειστών να κατάσχουν πλοία υπό ελληνική σημαία, χρησιμοποιώντας μάλιστα αυτό το γεγονός ως μέσο εκβιασμού για τη μη αντίδραση στις ορέξεις των τοκογλύφων.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε ενημερώσει τόσο τους Έλληνες πολίτες αλλά κυρίως τους βουλευτές για τους ολέθριους όρους του αποικιοκρατικού «Βρετανικού δικαίου», αναφέροντας ως παράδειγμα ακριβώς αυτό το γεγονός.

Η αντίδραση του Σαμαρά διά του εκπροσώπου του ήταν η εκτόξευση άθλιων και συκοφαντικών χαρακτηρισμών κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου ως ακολούθως: «Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας. Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας».

Σήμερα φαίνεται περίτρανα ποιοι διαπράττουν έγκλημα σε βάρος της χώρας, Ποιοι είναι οι απατεώνες, οι επικίνδυνοι για την πατρίδα. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν ούτε το ελαφρυντικό της αγραμματοσύνης ή του ακαταλόγιστου. Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά όταν επανέλθει η δημοκρατική ομαλότητα στην Ελλάδα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουμε τον ελληνικό λαό ότι έχουμε το «αντίδοτο» και για αυτόν τον εκβιασμό.

Επισυνάπτονται σε μορφή αρχείου PDF η απομαγνητοφώνηση της δήλωσης Στουρνάρα και οι προγενέστερες δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου