Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

«ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ Τ.Τ. ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΦΡΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στην παρέμβασή του στη σημερινή 3η Σύνοδο Εθνικού Συμβουλίου, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
  • Οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Τ.Τ. είναι η δικαίωση του Πάνου Καμμένου και όλων των ΑΝΕΛ που μαχόμαστε την διαφθορά. Τώρα είναι η χρυσή στιγμή να κεφαλαιοποιήσουμε ΚΑΙ αυτή την επιτυχία μας, η οποία δυναμώνει ακόμα περισσότερο και καθοριστικά την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία μας έναντι των Ελλήνων πολιτών.
  • Οφείλουμε να προχωρήσουμε τον αγώνα μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Πρόεδρός μας είναι ο Πάνος Καμμένος. Εγώ δεν ανήκω σε καμία φράξια. Ως παλιός αθλητικός συντάκτης απορρίπτω τις κλίκες των αποδυτηρίων. Οι όποιες φράξιες στην Κ.Ο. και τους Κινηματικούς μηχανισμούς, δεν είναι αποδεκτές. Όποιος δεν αντέχει στον ενωτικό αγώνα μας, να πάει σπίτι του.
  • Έφαγα, προσωπικά, πολύ λάσπη με ημερομηνίες προσχώρησής μου στη ΝΔ, οι οποίες γέμισαν μία ολόκληρη ατζέντα. Αποδεικνύω ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. Και τρέχω σε όλη την Ελλάδα για να προωθήσω το πρόγραμμα και τις θέσεις των ΑΝΕΛ. Και ζητώ με ιδιαίτερη έμφαση, ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ´ ΟΛΟΥΣ, να βγούμε στο δρόμο, να βγούμε έξω σε συνεχείς επισκέψεις και περιοδείες σε όλη την  Ελλάδα. Οι Βουλευτές δεν αρκεί να δουλεύουν μόνο στις Περιφέρειες που εκλέγονται. Πρέπει να δίνουν έντονη παρουσία και στις Περιφέρειες που δεν έχουμε εκλεγμένο Κοινοβουλευτικό και τις έχουν «υιοθετήσει».
  • Μετά το Ιδρυτικό Συνέδριο του περασμένου Απριλίου, είχα ζητήσει να προχωρήσουμε οργανωμένα και με σοβαρότητα. Έχουμε ακόμα σημαντικές παραλείψεις στη λειτουργία μας.
  • Ζητώ να τοποθετηθεί ΑΜΕΣΑ Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος (και δεν το προτείνω γιατί εποφθαλμιώ τη θέση) ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνιακή διαχείριση μεγάλων και κρίσιμων γεγονότων και να βγάζουμε ΟΛΟΙ μας ενιαία πολιτική, κριτική και παρεμβατική γλώσσα.
  • Ζητώ να λειτουργήσει, επιτέλους, ο θεσμός του Πρωινού Καφέ, ώστε να γνωρίζουμε ΟΛΟΙ μας την ατζέντα της ημέρας.
  • Ζητώ να πλαισιωθεί ο Πρόεδρος του Κινήματος από Συμβούλους υψηλού επιπέδου, που θα διευκολύνουν και το δικό του έργο, αλλά και ΟΛΩΝ μας.
  • Επιμένω στην πάγια θέση μου να μη γίνουμε ουρά κανενός ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε το καινούργιο, μετά το τέλος του 40ετούς μεταπολιτευτικού κύκλου. Είμαστε οι καθαροί και αταλάντευτοι, με σπίτι την Ελλάδα, οικογένεια τους ΑΝΕΛ και οδηγό την Παναγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου