Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ !!!

Γράφει ο Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης 
Ο ρόλος και τα «πιστεύω» Κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ

Η «Κίνηση των 75 του ΠΑΣΟΚ» υπό τον Μ. Καρχιμάκη και άλλων μεγάλων κομματικών στελεχών που παρέμειναν πιστοί στον καταστροφέα και μακελάρη της Ελλάδας, Γ.Α.Παπανδρέου, άσκησε δριμεία κριτική προς τον πρόεδρο του κόμματος, Ε. Βενιζέλο, καθώς υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένο και εσωτερικό κομματικό πλαίσιο συμφωνίας για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Η πολιτική τους τύφλωση και η συμπάθεια προς τον Γ.Α.Π., φαίνεται από την εμμονή τους στην πρωταρχική τους απαίτησή, να διενεργηθεί έρευνα για την ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου, αντί να ζητούν εξεταστική επιτροπή, για   το ποιός οδήγησε τη χώρα στα Μνημόνια, ποίοι ωφελήθηκαν από αυτό, αν υπήρχαν άλλες εναλλακτικές και τις ευθύνες της τότε και σημερινής ηγεσίας τους.



Αυτό όμως το αποφεύγουν επιμελώς, διότι τότε δεν θα μείνουν όρθιοι ούτε οι «75», ούτε οι «58», ούτε οι «ελιές», ούτε οι πορτοκαλιές, καθότι τότε θα στηθούν λαϊκά δικαστήρια και πιθανότατα .αγχόνες.

Παριστάνουν λοιπόν τους δυσαρεστημένους, διότι αρκετοί από αυτούς έχασαν τις «καρέκλες» τους και κάνουν αγώνα πισωγυρίσματος, εκδίδοντας τα γνωστά μανιφέστα διαμαρτυρίας και νέου πολιτικού επαναπροσδιορισμού κομματικών στόχων, ξεχνώντας τις υποσχέσεις και τα πολιτικά ψέματα με τα οποία υφάρπαξε ο Γ.Α.Π. την ψήφο της πλειοψηφίας του ελληνικού κατά τις εκλογές του 2009.   
Ξεκινούν την ανακοίνωσή τους, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν «ποιους υπηρετούν και με ποιους συγκρούονται»... Αυτό όμως το γνωρίζουν πλέον όλοι: 

Υπηρετούν, με την υπογραφή και των δύο αρχηγών του κόμματός τους,  το ξένο και ντόπιο τοκογλυφικό, χρηματιστηριακό κεφάλαιο και τα πάσης φύσεως συμφέροντά τους και συγκρούονται με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, τον οποίο στην κυριολεξία καταλήστευσαν, κατέστρεψαν και υποδούλωσαν στα ξένα, κυρίως, αφεντικά τους και ιδιαίτερα στον αλυτρωτικό γερμανικό ηγεμονισμό κατά της Ελλάδας, της Μέρκελ και του Σόϊμπλε...

Το ότι ο λαός τους τιμώρησε και θα τους τιμωρήσει ακόμη περισσότερο σε κάθε επερχόμενη εκλογική διαδικασία, τους κάνει να ψελλίζουν ότι  «η σημερινή κατάσταση δεν είναι η μοίρα του ΠΑΣΟΚ.».

 Φυσικά και δεν είναι... Η μοίρα του ΠΑΣΟΚ είναι να εξαφανιστεί οριστικά από το πολιτικό προσκήνιο!!!

Αναγνωρίζουν και ομολογούν  ότι υπάρχει «ένα «μικρό» ΠΑΣΟΚ, αποκομμένο από την κοινωνία, μαγαζάκι για προσωπικά παιχνίδια», υπονοώντας βεβαίως, ότι ο παίζων είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Επίσης ομολογούν ότι το ΠΑΣΟΚ «διαμόρφωσε τη νεότερη ιστορία της πατρίδας μας (προδίδοντας και καταστρέφοντάς την), γιατί εξέφρασε τις πιο δημιουργικές δυνάμεις του τόπου», υπονοώντας τα πάσης φύσεως λαμόγια, που ένα-ένα οδηγούνται, στον Κορυδαλλό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της «τυφλής» δικαιοσύνης, η οποία ενεργοποιήθηκε τάχιστα μόνον για Χρυσή Αυγή, Π. Καμμένο κ.λ.π.  

Και συνεχίζουν ότι βοήθησαν: «την κοινωνία που ασφυκτιούσε έξω από τα συστήματα», ενώ αυτοί την έβαλαν για τα καλά να πληρώσει τις μίζες στα «συστήματα» των Siemens, Thyssen Krupp, HDW, Ferrostaal, Rheinmettal, Kraus Maffei, Ισκ. Σάφα και άλλων απατεώνων με τους οποίους συνέπραξαν με το αζημίωτο.

 «Λασπώνουν» και όχι άδικα, τον νυν συγκυβερνώντα πρωθυπουργό , Αντ. Σαμαρά, λέγοντας:

«Το ΠΑΣΟΚ είχε και έχει ως σταθερά εκφρασμένη βούληση να μην προκαλέσει πολιτική αστάθεια. Δεν είχε όμως την ίδια στάση ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας,  που έκανε τα πάντα για να ρίξει μια εκλεγμένη Κυβέρνηση και - ακόμη και όταν εκλέχτηκε - διακινδύνευε την προοπτική της χώρας, με βάση τους μικροπολιτικούς του σχεδιασμούς, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή της ΕΡΤ», δείχνοντας έτσι το πόσο τους πόνεσε η ανατροπή του Γ.Α.Π. και το πόσο αμετανόητοι είναι οι ίδιοι.

Λένε, λένε και θα εξακολουθούν να λένε τα γνωστά «πράσινα» φιλολαϊκά παραμύθια για νέα κοινωνικά συμβόλαια, με τα οποία μπορούμε να χτίσουμε μια δίκαιη Ελλάδα, με μέλλον για τις νέες γενιές, ότι η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση «με προοδευτικό πρόσημο», ζητώντας χείρα βοήθειας από την Αριστερά και ότι πρέπει να πάμε στον κύκλο της ανάπτυξης με αλλαγή πολιτικής...

Στις ψεύτικες υποσχέσεις και στο να χαϊδεύουν τα αυτιά του κοσμάκη, έχουν όλοι τους, master και διδακτορικό που τους δίδαξε μάλλον ο περιδιαβαίνων τον κόσμο, δίνοντας τα φώτα του Σοσιαλισμού και το «πώς θα καταστρέψετε οικονομικά την χώρα σας», αρχηγός τους,  Γ.Α.Παπανδρέου!!!

Όλες αυτές οι ομάδες των «75», των «58», της «ελιάς» και της μουσμουλιάς, όπως λέει και κάποιος γνωστός δημοσιογράφος, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά απέλπιδες προσπάθειες συγκράτησης των «πράσινων» ψηφοφόρων τους, οι οποίοι κατάλαβαν ότι το «πλοίο» βουλιάζει και το εγκαταλείπουν έγκαιρα.

 Οι δε εμπνευστές παρόμοιων μανιφέστων, αποδεικνύουν έτσι, ότι είναι όντως αμετανόητοι και δεν αξίζουν ούτε τον οίκτο του ελληνικού λαού, παρά μόνο την απόλυτη τιμωρία, η οποία πλησιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου