Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Αντιστράτηγος (εα) Αντώνης Βασιλείου από την Άρτα, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Γιατί ζητώ να με εμπιστευτείτε με την επιλογή σας

Την ερχόμενη χρονική περίοδο θα δοθεί η μητέρα των μαχών στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τα δικαιώματα, την ισότητα και την ανεξαρτησία των κρατών μελών.

Η μάχη των ευρωεκλογών είναι μια μάχη κατά του φεντεραλισμού της Ευρώπης. Είμαστε σαφείς, Δεν δεχόμαστε τις απόψεις ούτε του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία, ούτε του Σοσιαλιστικού Κόμματος, τα οποία επιθυμούν την υποστολή των σημαιών. Επιθυμούν δηλαδή την Ευρώπη της ομοσπονδίας, όπου δεν θα υπάρχουν εθνικά κράτη και στο τέλος ένα αποικιοκρατικό μόρφωμα.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών  δεν είναι το ψευτοδίλημμα ευρώ ή δραχμή που διατυμπανίζουν οι αντάρτισσες κυρίες των Βρυξελλών με τα μοντελάκια και τα golden boys των κομματικών σωλήνων. Το διακύβευμα είναι η διατήρηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας και το η διαχείρισης των εθνικών μας θεμάτων στον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα του φεντεραλισμού.

Μπήκαμε με τη θέληση μας στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και με ένα όραμα, αυτό του ισότιμου κράτους μέλους και όχι μιας γερμανικής επαρχίας. Με αυτό το όραμα θέλουμε να συνεχίσουμε.

Καταφέρανε με τις επιλογές των αντιπροσώπων μας σε αυτή την οικογένεια, να τους έχουμε όλους απέναντι. Γιατί άραγε; έχουμε άδικο στα εθνικά μας θέματα ή κανείς δεν ασχολήθηκε με σοβαρότητα και με μακροχρόνιο στόχο; Ασφαλώς και δεν έχουμε άδικο στα εθνικά μας θέματα.

Αν έγιναν κάποιες προσπάθειες ήταν μεμονωμένες, χωρίς συνέχεια, επιφανειακές και από ευρωβουλευτές που μετριόνται σε λιγότερα από τα δάκτυλα του ενός χεριού. Οι πιο πολλοί ενεργούσαν ως κομματικοί αντιπρόσωποι των εδώ κομμάτων τους και όχι ως εθνικοί αντιπρόσωποι, για να μη πω ως ευκαιρία προβολής προσωπικού γούστου.

Παραλάβαμε από τους προγόνους μας υπερήφανο και ανεξάρτητο κράτος, τα χώματα που παραλάβαμε είναι ποτισμένα με το αίμα που έχυσαν «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την ελευθερία». Έχουμε ιερή υποχρέωση να  μη παραδώσουμε στα παιδιά μας  μία γερμανική επαρχία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναγνωρίζοντας την διαχρονική προσφορά των Ηπειρωτών, τους θυμούνται και τους τιμούν, με την εκπροσώπηση τους στο ευρωψηφοδέλτιο μας. Από εμάς εξαρτάται αν θα έχουμε και τη δική μας δυνατή πατριωτική φωνή στο ευρωκοινοβούλιο.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος μας,  το κίνημα θα εγγυηθεί την επιλογή υποψηφίων με υψηλό εθνικό αίσθημα  και άποψη από όλη την Ελλάδα, που θα είναι άνθρωποι δοκιμασμένοι, άνθρωποι που ξέρουν καλά να σταθούν δυνατοί και όρθιοι στις Βρυξέλλες, να μη γονατίσουν, να μη εξαναγκαστούν, να μην ακούσουν σειρήνες και να μην απειληθούν.

Είμαι ένας από αυτούς, το δηλώνει η ιδιότητά μου, το εγγυάται η σταδιοδρομία μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μόνο συμβόλαιο που με δεσμεύει είναι αυτό που υπέγραψα με την πατρίδα μου ως νεαρός Εύελπις. Να φυλάττω πίστη εις την Πατρίδα, υπακοή εις το σύνταγμα, τους νόμους και τα ψηφίσματα του Κράτους. Να υπερασπίζω με πίστη και αφοσίωση, μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μου, τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω, μηδέ ν' αποχωρίζομαι ποτέ απ' αυτών.

Μας αξίζει μία καλλίτερη περίοδος ιστορίας. Ελάτε να πάρουμε την τύχη της πατρίδας και των παιδιών μας στα χέρια μας.

Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την επιλογή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου