Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΝ



Σε συνέχεια αυτού του εγγράφου του προέδρου του ΜΤΝ, το ΓΕΝ, με το Φ 951.1/58/281304 Σ. 1304 από 30-4-2014, εκφράζει προς τον ΥΦΕΘΑ τις αντιρρήσεις του επί των μεθοδεύσεων αποδόμησης, που πλέον είναι εμφανείς.

Παρόλα αυτά, ο ΥΦΕΘΑ με μία πρωτοφανή απόφαση, "αποφάσισε και διατάσσει" την καταβολή συνολικού ποσού 300.000 Ευρώ, κατανεμημένου σε 120.000 ευρώ για το ΜΤΣ και από 90.000 ευρώ στα ΜΤΝ & ΜΤΑ, με σκοπό την πληρωμή της εταιρείας που θα αναλάβει την εκτέλεση της μελέτης διαπίστωσης βιωσιμότητας ενός (1) ενιαίου ΜΤ.
Φυσικά επειδή η χαρά τους δεν μπορεί να κρυφτεί, ομολογούν παρακάτω στο ίδιο έγγραφο, ότι η ανάγκη εξέτασης του ενδεχομένου ενοποίησης των Ταμείων θεωρείται επείγουσα, μια και το «ΜΤ success story» που τόσο καιρό μας πλάσαραν, έχει πάει περίπατο, όσο και να το στηρίζει "η χακί παρεούλα".

Εντύπωση μας κάνει η ευκολία με την οποία πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων τις απόψεις του ΓΕΝ που μόλις ένα μήνα πριν δεν άφηνε κανένα περιθώριο για ανάγκη αλλαγής του καθεστώτος του ΜΤΝ, τουλάχιστον προς το παρόν.

Εκτός αν και το έγγραφο αυτό εντάσσεται στο σχεδιασμό υποδούλωσης και αδρανοποίησης της ήδη αποκοιμισμένης απόστρατης αγέλης.

Με λίγα λόγια την απόφαση για την οριστική εξαφάνιση των Μετοχικών μας Ταμείων την έχουν πάρει, κλείσανε και τον εργολάβο για να κατασκευάσει τον τάφο, βάζουνε και το χέρι τους στην τσέπη μας για να μας αρπάξουν και 300.000 ευρώ (ισοδύναμο μηνιαίο μέρισμα, περίπου 2.000 αποστράτων) για να πληρώσουν τους κονδυλοφόρους τους!

Ούτε τώρα θα ξυπνήσει κανείς;

Για να δούμε ποιό εκ των τριών ΔΣ θα έχει τα κότσια να αρνηθεί την πληρωμή! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου