Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Γράφει ο Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...

"Φίλες και φίλοι,
Τα εύκολα ψέματα τα χορτάσατε. Τις πικρές αλήθειες πια τις ξέρετε. Κάθε μέρα βλέπει γύρω του ο καθένας μας, δυστυχία, απελπισία, απόγνωση, Ψυχολογία κατάθλιψης. Φόβο! Διάχυτο φόβο για το αύριο. Και οργή για το σήμερα...
Βλέπει λουκέτα στους δρόμους, βλέπει ανέργους, βλέπει πραγματική δυστυχία, βλέπει οικογένειες με δύο εισοδήματα ως χθες, σήμερα να μην έχουν κανένα. Αλλά οι υποχρεώσεις τους να έχουν ανέβει... Βλέπει και ξέρει ότι οι ακάλυπτες επιταγές έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κι έχουν γίνει αληθινή βόμβα στα θεμέλια της αγοράς. Βλέπει μια ολόκληρη μεσαία τάξη να μην έχει που να πιαστεί, τι να ελπίσει. Βλέπει μια νεολαία χωρίς αύριο κι έναν ολόκληρο λαό να ακούει καθημερινά να τον προσβάλλουν και να τον καθυβρίζουν. Και κάθε τόσο να του λένε ότι τον. «σώζουν»!


Και μετά από κάθε «σωτηρία» η κατάσταση να γίνεται πιο απελπιστική!
Να έρχεται νέα κρίση. Και μετά να τον... ξανά-σώζουν. Και να τον βεβαιώνουν ότι «μπήκε πάτος στο βαρέλι». Κι ύστερα πάλι νέα κρίση, νέα κατάρρευση δίχως «πάτο». Και νέα «σωτηρία», με καινούργια χαράτσια. Που κανείς δεν ξέρει πώς θα πληρωθούν.
 

                                                                               -------------------
Πρώτα απ' όλα το νέο χαράτσι: Δεν λέω στον κόσμο «να μην πληρώσει». Λέω ότι ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει. Το 'χω πει πολλές φορές είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή «δεν πληρώνω». Όμως, το νέο χαράτσι δεν μπαίνει για να χτυπήσει τη φοροδιαφυγή. Μπαίνει επειδή δεν μπορούν να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή. Και έχουν ήδη παραλύσει την οικονομία.
Δεν αναστηλώνετε έτσι την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό. Αποδέχεστε πράγματα που εσείς οι ίδιοι θα τα βρείτε ανεφάρμοστα. Καταδιώκετε την ιδιοκτησία! Κυρίως τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία. Χάνετε τα τελευταία υπολείμματα αξιοπιστίας μέσα στην Ελλάδα. Και υπονομεύετε τα τελευταία υπολείμματα αξιοπιστίας σας, διεθνώς.
                                                                              ------------------------
Στρέφουν την κοινωνία εναντίον του εαυτού της. Αντί να ενώνουν, διχάζουν. Βάζουν στο στόχαστρο, πότε τη μία κοινωνική ομάδα πότε την άλλη. Πότε τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους συμβολαιογράφους, πότε τους καθηγητές, τους εστιάτορες, πότε τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες, τους δημοσίους υπαλλήλους και τους στρατιωτικούς. Εξοντώνουν όλη τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους. Δημιουργούν μια «ζούγκλα» που οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που διαλύει τα πάντα και παραλύει τα πάντα.
                                                                              ------------------------
Δεν είπαμε ποτέ να μη μειωθεί το σπάταλο κράτος! Το αντίθετο: ήδη από το Δεκέμβρη του 2009 ζητήσαμε πρώτοι να ληφθούν μέτρα για την περιστολή της σπατάλης. Και ανακοινώσαμε λεπτομερώς, στο Ζάππειο-ΙΙ, 18,4 δισεκατομμύρια περικοπές σπατάλης! Αλλά δεν ήταν «σπατάλη» η σύνταξη των 700 ευρώ που έκοψαν από πέρσι. Και που την είχε πληρώσει πολλαπλά ο συνταξιούχος από τις κρατήσεις του όταν δούλευε... Αυτή την τεράστια αδικία θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να την αποκαταστήσω το ταχύτερο!
                                                                              ------------------------
Στις προηγούμενες εκλογές ο λαός ξεγελάστηκε με ψεύτικες υποσχέσεις. Τώρα, όμως, τέλειωσαν τα ψέματα. Κι είναι ώρα να πάρει ο λαός τη μοίρα του στα χέρια του. Θα ζητήσω στις εκλογές ισχυρή εντολή για καθαρές λύσεις. Τέρμα οι εμμονές, τέρμα οι ψευδαισθήσεις, τέρμα τα φαντάσματα του παρελθόντος. Τέρμα η κυριαρχία των κυκλωμάτων, των ισχυρών, των επωνύμων, των συντεχνιών, των «τζακιών» και των «ημετέρων». Ήλθε η ώρα της Παραγωγής, της Δημιουργίας, της Ανταγωνιστικότητας, της Δικαιοσύνης, των ευκαιριών για όλους και της Αξιοκρατίας.
                                                                               ------------------------
Με ρώτησαν χθες δύο νέα παιδιά: -- Πρόεδρε, το δικό σου όνειρο για μας ποιο είναι; Τους απαντώ απόψε: Το όνειρό μου έχει να κάνει με την Ελευθερία μας. Σε δέκα χρόνια, θα μας πάει ο χρόνος στο 2021. Και τότε θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της Ελευθερίας μας. Με ρωτάτε, λοιπόν, για το όνειρό μου. Απαντώ: Θα επιτρέψουμε ποτέ εμείς, οι πολίτες της ίδιας αυτής Πατρίδας, θα επιτρέψουμε ποτέ εμείς, αυτόν τον τόπο που άφησαν κληρονομιά οι γονείς μας και οι δικοί τους γονείς, θα επιτρέψουμε να γιορτάσει τα 200 χρόνια της Λευτεριάς της η Ελλάδα, οικονομικά δέσμια, κοινωνικά διαλυμένη και ψυχολογικά εξουθενωμένη; Σας κοιτώ στα μάτια και σας απαντώ: Ποτέ! Αντίσταση όλων των Ελλήνων, στη μοιρολατρία, στην ηττοπάθεια, στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό..."
                                                              
ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ 
Έλεγε, έλεγε και τί δεν έλεγε, μέχρι που δεν ξέρει πλέον τί λέει... 
Και τώρα ακούστε και δείτε "ζωντανά" τί έλεγε ο Αντώνης, όταν αντιπολιτευόταν τον Γ.Α.Π. και
τί κωλοτούμπα έκανε, όταν του έταξαν τη θέση του πρωθυπουργού και τον "κατάφεραν"... 
Ακόμα δείτε "ζωντανά" τί έλεγε τότε, ο σημερινός πληρωμένος και λαλίστατος υποστηρικτής του, Γιώργος Τράγκας,
ο οποίος σήμερα που τα παίρνει "χοντρά", τον δικαιολογεί και τον υπερασπίζεται, χωρίς τσίπα και ντροπή...
Αλλά έτσι είναι οι πουλημένοι και προσκυνημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι... Παίρνουν τα χρυσά συμβόλαια του εντολοδόχου και μετά χτυπάνε το θύμα τους αλύπητα... Μην τους πιστεύετε, διότι δεν έχουν Θεό μέσα τους...
Ο μοναδικός τους θεός, είναι το χρήμα και για το χρήμα ξεπουλάνε και τη μάνα τους την ίδια... 
Θαυμάστε παρακάτω τον "καλλιτέχνη" της προπαγάνδας και αναρωτηθείτε: Πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα;           
Αν και τώρα δεν μπορείτε να βγάλετε τα σωστά συνπεράσματα, θα πρέπει να σας δει γιατρός, το συντομότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου