Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης Είναι τοις πάσοι γνωστό, ότι το πολιτικό μόρφωμα ΠΟΤΑΜΙ, δημιουργήθηκε για να απορροφήσει μερίδα δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε η ΕΛΙΑ του Σημίτη, ούτε η κίνηση των 75 του Καρχιμάκη, με οικονομικό «αιμοδότη» τον οίκο Μπόμπολα.
Την αγάπη όλων αυτών για την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, τους τη δίδαξε ο αμερικανόφερτος πρώην αρχηγός και ντροπή για το ΠΑΣΟΚ, Γιωργάκης Παπανδρέου, που κατέστρεψε την Ελλάδα, καθιστώντας την όμηρο και υποχείριο των ξένων και ντόπιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Είναι χαρακτηριστικό της «φιλοπατρίας» του Γ.Α.Π ., ότι ο ίδιος σαν πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν παρέστη ποτέ σε παρέλαση εθνικής γιορτής και έφευγε στο Εξωτερικό, για να λύσει τα προβλήματα άλλων χωρών, μιας και ήταν πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τρομάρα του.  

Επομένως και οι συνεργάτες και συνοδοιπόροι του χαρακτηρίζονται από τις ίδιες ανθελληνικές, μπορεί να πει κάποιος, συμπεριφορές, όπως αυτές των σημερινών ηγετικών στελεχών, οι οποίοι με τις πράξεις τους καταδίκασαν τη χώρα μας και το λαό της, στην απόλυτη δυστυχία και στην ένδεια.  Άρα, μόνον πασοκόσκυλα του κερατά, μπορεί να συμπεριφέρονται ανθελληνικά, όπως ο λαλίστατος καθηγητής της αρπαχτής, Λυκούργος Λιαρόπουλος και διαβάστε παρακάτω το γιατί:
                ---------------------------------------------------------------------------------------------

Λαμόγιο ολκής και επί μία 30ετία σιτιζόμενο από το ελληνικό Κράτος, τον αναφέρουν τα blogs.
Ανάμεσα στ' άλλα, θεωρεί "λαϊκισμό" την κατάργηση του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία.
                --------------------------------------------------------------------------------------

«Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, καθώς το Ποτάμι, μέσω στελέχους του, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον Τομέα Δημόσιας Υγείας, Λυκούργου Λιαρόπουλου, τάσσεται υπέρ του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ!» γράφουν τα ΜΜΕ.
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
«Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος παραιτήθηκε αποδεχόμενος την ευθύνη του για άστοχες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αναρτήσεις οι οποίες απέχουν από τον (ποιόν) πολιτικό πολιτισμό του Κινήματος και πρόκειται απλώς για μια οξύτητα, την ώρα που εμείς κάνουμε υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση» ήταν η ανακοίνωση του Ποταμιού.
                  --------------------------------------------------------------------------------------                                                  

Μια Παρασκευή του Ιουνίου 2011 ξεκίνησε στη Χαλκιδική το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας ΠΦΥ με εναρκτήρια ομιλία του κ. Σουλιώτη, Διοικητή του ΟΠΑΔ και υποδιοικητή του ΕΟΠΥΥ. Αναφερόμενος ο ομιλητής στα GreekStatistics παρέθεσε το εξής γεγονός:
Eπί εποχής διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, τα στοιχεία για τις δαπάνες υγείας που διοχέτευε η Ελλάδα στον ΟΟΣΑ, ήταν πάντοτε παραποιημένα και μάλιστα ανεβοκατέβαιναν στο εξωφρενικό ποσό των 5 δις ευρώ.
Εντούτοις ο ομιλητής παρέλειψε ν΄ αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια:
Ποιός ήταν ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ για θέματα υγείας;
Ποιός ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να διοχετεύει τα παραποιημένα στοιχεία και να εξαπατά Διεθνείς Οργανισμούς ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ανέχεται λοβιτούρες της τάξης των 5 δις ευρώ, χωρίς ποτέ να ενημερώνει γι αυτές την ελληνική κοινωνία;
Για όσους τυχόν αγνοούν ποιος ήταν και συνεχίζει να είναι ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, τους πληροφορούμε ότι είναι ο κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος, πράγμα που ευκόλως διαπιστώνεται από το βιογραφικό του. Μάλιστα ο εν λόγω επαίρεται πως κατέχει αυτή τη θέση αδιαλείπτως από το 1994 μέχρι και σήμερα!!!
                  ---------------------------------------------------------------------------------------
Τον Ιούνιο του 2010, ο κ. Λιαρόπουλος ανέλαβε εργολαβικά και μάλιστα έναντι αδρότατης αμοιβής, να εκπονήσει μελέτη για συγχωνεύσεις των 4 Νοσοκομείων στο Λασίθι της Κρήτης. 
Τον Μάϊο του 2011, ο ίδιος παρουσίασε στο Ηράκλειο διαφορετικές μελέτες ευρισκόμενος παρά το πλευρό του Α. Λοβέρδου, ενώ έξω τα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν και ψέκαζαν τους γιατρούς.
Με τον ίδιο τρόπο και αμοιβές, έβαλαν στόχο να διαλύσουν τη δημόσια υγεία, προωθώντας έναν νοσοκομειακό Καλλικράτη, το ίδιο προβληματικό, όπως και αυτόν στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
                   ---------------------------------------------------------------------------------------Αρθρογράφος, πού αλλού, στα «ΝΕΑ» του Δ.Ο.Λαμπράκη, (όπως και τόσοι άλλοι του πασοκικού «ΠΟΤΑΜΙΟΥ»), που χρεωστάει στο ελληνικό κράτος πάνω από 135.000.000. ευρώ και κανείς πολιτικός μέχρι τώρα δεν του τα ζήτησε, ιδιαίτερα η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η οποία στηρίχτηκε και από αυτόν τον Όμιλο, όσο καμιά άλλη.
                   ---------------------------------------------------------------------------------------
Επομένως το «Γερούν γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά» που έγραφε στο Facebook ο Λυκούργος Λιαρόπουλος, τομεάρχης Υγείας του Ποταμιού την περασμένη Παρασκευή, ήταν περίπου αναμενόμενος, όταν σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα, ενθάρρυνε, «γλύφοντας» τον πρόεδρο του Eurogroup και διαφωτιστή, να κατατροπώσει και να φοβίσει τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών.
Τα σχόλια και η ειρωνεία ότι «Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Έλλην νόμιζε ότι με εξυπνάδες και χαμογελάκια θα κέρδιζε την παρτίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει, όταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από το Διαφωτισμό. Ο Ολλανδός δεν μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup και στη Σύνοδο κορυφής», δείχνουν έναν άκρατο ανθελληνισμό και χαιρεκακία, ξεχνώντας όμως ότι ο Βαρουφάκης δεν είναι ούτε Στουρνάρας, ούτε Χαρδούβελης, ούτε Βενιζέλος ή Σαμαράς, που έλεγαν ΝΑΙ σε όλα, για να μην χάσουν τις καρέκλες τους, κι' ας χανόταν όλη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός.
Και έχει και το θράσος ο τύπος να μιλάει για πατριωτισμό και προστασία της χώρας του (εκτός και αν εννοεί χώρα του, αυτήν του Γ.Α.Π., όπου κι' αυτός σπούδασε και απέκτησε γνώσεις, νοοτροπίες και ίσως master σε κερδοσκοπικούς προσανατολισμούς και ιδέες.
Αν διαβάσετε το βιογραφικό του Λ. Λιαρόπουλου, θα δείτε ότι ήταν ο άνθρωπος του βολέματος σε κάθε πολιτική κατάσταση και είναι άξιον απορίας, σε πόσες θέσεις ήταν ταυτόχρονα τοποθετημένος, ποιός τον διόρισε, πόσα χρήματα έπαιρνε συνολικά και κυρίως, πόσα δήλωνε.
Έτσι, από το βιογραφικό του βρήκα ότι ήταν, εκτός όλων των άλλων, από το
1994 - σήμερα: Εθνικός Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας στον ΟΟΣΑ για θέματα Υγείας.
1996 - σήμερα: Διευθυντής, Εργαστήριο Οργάνωσης και Αξιολόγησης Υπηρεσιών Υγείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Νοσηλευτικής.
1998 - σήμερα : Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής.
1987 - σήμερα Καθηγητής Τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο νέος ΥΠ. ΟΙΚ. Γ. Βαρουφάκης έχει την υπέρτατη υποχρέωση, τόσο για την αξιοπρέπειά του, όσο και για την αξιοπρέπεια της χώρας μας, αφού στείλει στο σπίτι του (αν δεν το έκανε ακόμη) τον έμπιστο του Α. Σαμαρά και ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Στέλιο Στασινόπουλο, να ορίσει και να στείλει έναν νέο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, που θα κάνει φύλλο και φτερό τα περιουσιακά στοιχεία και τις φορολογικές δηλώσεις του απερίγραπτου αυτού ατόμου, από το 1986 μέχρι και σήμερα, για να δούμε την εντιμότητά του και να διαπιστώσουμε αν είχε αγάπη προς την Πατρίδα, ή προς την παρτίδα, για να ξεκαθαρίζουμε τους λογαριασμούς με κάθε λαμόγιο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου