Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
Αυτό που συνέβη κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί σαν ο απόλυτος παραλογισμός, για πολλούς και σημαντικούς λόγους, με φαινόμενα απαράδεκτα, αντιδημοκρατικά, αντιλαϊκά, ανθελληνικά και αντεθνικά και τούτο διότι:
1. Η Βουλή των Ελλήνων συνεδρίασε τις ώρες που βγαίνει κυριολεκτικά ο Δράκουλας, δηλαδή μεταμεσονύκτια, προφανώς για να μην μπορέσει να δει τηλεοπτικά ο ελληνικός λαός, την καταδικαστική απόφαση για την επιβίωση του ίδιου, των παιδιών του και της ίδιας του της χώρας.
2. Ουσιαστικά, σε αυτήν την συνεδρίαση, ήταν τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, που κατέθεσαν προς ψήφιση το Σχέδιο Νόμου «Κύρωση του σχεδίου σύμβασης οικονομικής ενίσχυσης από τον ΕΜΣ και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της συμφωνίας χρηματοδότησης» και η  κυβέρνηση, κατόπιν τρομακτικών πιέσεων των δανειστών και των ντόπιων προαναφερθέντων κομμάτων-συνεργατών τους, σύρεται να το ψηφίσει, ακόμη κι' αν αποσυντεθεί εις τα «εξ ων συνετέθη», σε χρόνο μηδέν.

3. Για πρώτη φορά, το ελληνικό κοινοβούλιο αποφάσισε, με πλειοψηφία των αμαρτωλών κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, αλλά και της κυβέρνησης, να διεξαχθεί η συνεδρίαση τόσο «συνοπτικά», ώστε να μην τοποθετηθούν μεμονωμένοι εκλεγμένοι βουλευτές, που θα πρέπει να λογοδοτήσουν μεθαύριο στους ψηφοφόρους τους, για την καταδικαστική απόφαση εναντίον τους.
4. Η πρόεδρος του Κοινοβουλίου, που μάταια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Κανονισμό της Βουλής, την ισονομία, την δικαιοσύνη και την Δημοκρατία, να χλευάζεται κατά τρόπο ανάρμοστο και προκλητικό, κυρίως από «βιβλιοπώλες» και άλλα λαμόγια της «μπλε», «πράσινης» και «υγρής» πολιτικής παράταξης, που φέρνουν κύρια την ευθύνη, για την σημερινή κατάντια της χώρας και την δυστυχία του λαού της.       
5. Ο Μητσοτάκης, μπορεί να ζητά από τον Τσακαλώτο διευκρινήσεις για το νομοσχέδιο, αλλά ο Τσακαλώτος να μην πρέπει, κατά τον ανίκανο προεδρεύοντα Αλέξη Μητρόπουλο, να απαντά προσωπικά στον Μητσοτάκη, διότι εκνευρίζει όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο ίδιος ο προσωρινός αρχηγός της Ε. Μεϊμαράκης, και με ύφος «ρέϊντζερ», που το ήξερε από τα νιάτα του, να απειλεί στο ενικό, τον υπουργό, ότι δεν θα «συνεργαστούν στο έγκλημα», ψηφίζοντας το αισχρό και απαράδεκτο νέο Μνημόνιο, αν συνεχίσει να τους εκνευρίζει, ενώ ταυτόχρονα οι κότες-βουλευτές της ΝΔ, ξεσπούσαν ομαδικά σε χειροκροτήματα, για το νταηλίκι που πουλούσε ο «προστάντζας», για να θυμηθούμε και τον Γ. Καρατζαφέρη.
6. Οι κεντρικοί ομιλητές των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ, «έλουζαν» την κυβέρνηση με βαρύτατες κατηγορίες, όπως π.χ. ότι ήταν οι καταστροφείς της χώρας και του λαού της  και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, υπουργοί και εισηγητές, τσιμουδιά και σκυμμένα τα κεφάλια τους, μην τυχόν και τους στεναχωρήσουν «και τους χάσουν από πελάτες» και αφήσουν τον Σόϊμπλε και τα άλλα «κοράκια» να περιμένουν.
7. Τέλος, πρωτοφανής ήταν η κοινοβουλευτική συνωμοσία και αναλγησία, των γνωστών, πλέον, τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ με την κυβέρνηση, που συμφώνησαν τελικά σε όλα, προκειμένου να καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους δανειστές και να αποτελειώσουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Και τίθενται τα παρακάτω εύλογα ερωτήματα:
Τί τους θέλει όλους αυτούς ο ελληνικός λαός;
Πώς ξεγελάστηκε πάλι και τους ψήφισε
;
Τί περιμένει για να τους στείλει το συντομότερο δυνατόν στον «αγύριστο»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου