Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΜΕΙΣ ΘΑ (ΣΤΗ)ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Έτσι απαντούσαν προεκλογικά τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τον Σεπτέμβριο του 2015, στο δημοσιογραφικό ερώτημα: «Κι' αν χάσετε στις εκλογές;»
Το πολιτικό ψέμα σε όλο του το μεγαλείο, αφού άλλα έλεγαν και άλλα είχαν στο μυαλό τους.
Απολαύσαμε τότε, όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να δια βεβαιώνει τους δημοσιογράφους, αλλά και τους βουλευτές στη Βουλή, ότι «εμείς θα στηρίξουμε την Κυβέρνηση, στο να εφαρμόσει το  δύσκολο πρόγραμμά της, γι' αυτό άλλωστε και το ψηφίσαμε», αφού προηγουμένως είχε ρίξει μύδρους κατηγοριών εναντίον της.
Τα ίδια περίπου είπαν, παρά την φαρμακερή τους κριτική, τόσο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κα Φώφη Γεννηματά, όπως επίσης και ο πρόεδρος του

Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, μηδέ εξαιρουμένου και αυτού που καταριέται τους εχθρούς του, κ. Βασίλη Λεβέντη, της Ένωσης Κεντρώων.
Τα μόνα κόμματα που εξ αρχής δεν συμφώνησαν να στηρίξουν την Κυβέρνηση, ήταν αυτά της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, των οποίων οι αρχηγοί, για διαφορετικούς λόγους, αρνήθηκαν την στήριξη της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ., αν και ο αρχηγός της Χ.Α. κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, έβαλε προεκλογικά νερό στο κρασί του και παραδέχτηκε, on camera, ότι «θα πρέπει να συμμορφωθούμε σε όσα υπογράψαμε με τους δανειστές» και για το μεταναστευτικό είπε, ότι «οι μετανάστες πρέπει να διασώζονται και να μεταφέρονται από εμάς, σε μέρος ασφαλές...», ενώ ο γ.γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, επέμεινε στη πάγια σκληροπυρηνική κομμουνιστική άποψη.
Και ήρθε η μέρα για να δώσουν τα κόμματα ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και τότε, για άλλη μια φορά, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, αφού με την ετυμηγορία τους είπαν:  «ΟΧΙ, δεν σας δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, όσο συνεργάζεστε με τον Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ. Διώξτε τον και πάρτε εμάς (για να σας χορέψουμε στο ταψί) για να σας πούμε το μεγάλο ΝΑΙ», διότι αυτός είναι ο μεγάλος τους στόχος. Να φύγει δηλαδή από τη μέση παντοιοτρόπως ο κ. Π. Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, για να υποχρεωθεί ο κ. Τσίπρας να συμπράξει με κάποιο, ή κάποια από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ώστε να ελέγξουν πλήρως τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον αποδομήσουν οριστικά, καθιστώντας τον πραγματική «αριστερή παρένθεση».
Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρουν πρωτίστως οι δανειστές, να έχουν και πάλι συνεργασία με τους «δικούς» τους πολιτικούς, που θα τους λένε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» και δεν θα στεναχωρούν, τον κ. Ζ. Κ. Γιούνκερ, όπως είπε και ο ίδιος από τηλεοράσεως, αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά.
 Ακόμη θα μπορούν, όποτε το θελήσουν, επιβάλλοντας τα κατάλληλα σκληρά και αβάσταχτα μέτρα και καθιερώνοντας πάλι το Αγγλικό Δίκαιο, να αρπάξουν και καταληστεύσουν τα πάντα από την Ελλάδα, διαμοιράζοντας, εκτός από τα ιμάτιά της, και το ίδιο της το σώμα.
Επίσης, η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε, θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, σχετικά με τις απαιτήσεις της Ελλάδας, για το Κατοχικό δάνειο, μιας και οι προηγούμενοι πολιτικοί, οι «δικοί» τους δηλαδή, ποτέ δεν τους ενόχλησαν, ούτε έκαναν κάποια επίσημη και σοβαρή νύξη περί αυτού.
Ταυτόχρονα θα προκύψει και σημαντικό προσωπικό όφελος, για τους «δικούς» τους, Έλληνες πολιτικούς, διότι θα γίνουν προσπάθειες, κάποιοι από αυτούς να μην καταλήξουν στον Κορυδαλλό, λόγω ενεργοποίησης των  ποινικών διώξεων που ήδη εκκρεμούν σε βάρος τους.
Ακόμη θα γλυτώσουν, όσοι μπορεί να διωχθούν από τη λίστα Λαγκάρντ, την οποία οι Τσίπρας και Καμμένος προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να μην παραγραφεί, ώστε να τιμωρηθούν οι τυχόν παραβάτες και ένοχοι και να ωφεληθεί η χώρα από διαφυγόντα πρόστιμα και φόρους, τα οποία μπορούν να γίνουν ισοδύναμα απάλυνσης επώδυνων μέτρων της νέας συμφωνίας...
Ωφελημένοι επίσης θα βγουν και οι ιδιοκτήτες των μνημονιακών ΜΜΕ, καθώς ούτε θα κληθούν να πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια που πήραν, ούτε θα αναγκαστούν να αδειοδοτήσουν τους σταθμούς τους, ούτε θα πάψουν να είναι «εθνικοί εργολάβοι» και να ορίζουν τις τιμές των διοδίων.
Ομοίως το τραπεζικό σύστημα θα βγει ωφελημένο, καθότι θα παραμείνει ανεξάρτητο και ελεύθερο να χρηματοδοτεί πολιτικούς «ημετέρους», χωρίς τραπεζικά εχέγγυα και ευθύνες των επί κεφαλής προέδρων και διοικητών του, αφού οι χρηματοδοτηθέντες, θα φροντίζουν, δια νόμων, να τους απαλλάσσουν από κάθε νομική και ποινική ευθύνη, όπως έχει φροντίσει να κάνει το ΠΑΣΟΚ, με τον 3126/2003 νόμο  για τις ευθύνες των μέχρι σήμερα υπουργών του και όχι μόνον, αφού ο ίδιος νόμος ισχύει και για ευθύνες υπουργών π.χ. της ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ.
Αυτοί λοιπόν και πολλοί άλλοι, είναι οι λόγοι, που τα κόμματα της αντιπολίτευσης πασχίζουν κυριολεκτικά, να ΣΤΗ-ΡΙΞΟΥΝ την σημερινή κυβέρνηση, συνεχίζοντας την προσπάθεια με τον Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ., αφού δεν τους βγήκε η «βοήθεια» των Δημοσκοπικών εταιρειών.
Βέβαια, εδώ υπεισέρχεται και κάποιος που χάνει κυριολεκτικά, τα πάντα, αν ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ελληνικό λαό, ο οποίος καταλαβαίνει πλέον, ποιός έσπρωξε, τον ίδιο και τη χώρα του, στο γκρεμό και στον αφανισμό και ποιός αγωνίζεται, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τρικλοποδιές, που του βάζουν ξένοι δανειστές και ντόπιοι συνεταίροι, να τον κρατήσει ζωντανό και να τον σώσει.
Το απέδειξε ήδη με τις ετυμηγορίες του, τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2015.
Είμαι δε σίγουρος, ότι θα το επαναλάβει, εάν και όποτε χρειαστεί κι' ας ανακατέψουν οι της αντιπολίτευσης την πολιτική τράπουλα, αλλάζοντας αρχηγούς και «λεβέντες» συμμάχους.
Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά την σοφή παροιμία που λέει, «Ο λύκος κι' αν εγέρασε κι' άσπρισε το μαλλί του.», οπότε.

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου